Written by Michael Schiebler Category: Fordonsvärdering
Published: 21 December 2012 Hits: 6928

Vad är min bil värd?

Om du har en bil som du vill veta värdet på kan jag hjälpa dig med en marknadsanalys. Observera att denna endast kan ge dig en indikation av vad ditt fordon kan vara värt. Den kan ej användas för försäkringstvist, bodelning, etc. Då är det en värdering du behöver.

Efter att ni har skickat mig en beskrivning, gärna med bilder kommer jag att ge er ett svar med e-post vad marknadsvärdet är, samt en motivering. Detta kan vara till hjälp vid ett privat köp av veteranbil, försäljning eller i en dispyt med någon. Det finns veteranbilar och klassiska sportbilar som nästan har dubblats i värde de sista 5-6 åren. Om du har en speciell bil kan det vara värt att ta reda på vad den är värd innan du annonserar ut den till försäljning.

En analys kostar 700kr och då ges även en fri konsultation på telefon om så önskas. Fyll i formulär för ananlys i menyn efter ni läst bedömning av skick. Jag kommer att granska er förfrågan innan ni behöver betala. Analysen skickas dock ej förrän betalning skett. Tar i regel 1-2 dagar att få analysen efter betalning skett.

 

vad är min bil värd