Rolls Royce Silver Dawn Featured

Vit Rolls Royce att hyra för bröllop i Skåne

 Rolls Royce uthyres med chaufför. En exklusiv veteranbil lämpad för bröllopstransport, för transport till bal eller andra festligheter. Kan även hyras för guidade turer runt om i Skånes vackra omgivningar. Bilen blev såld ny i England till en rik lord som tog bilen med sig till Afrika där den var med i Royal East African Automobile Club. Vidare flyttade ägaren och bilen igen till Vancouver Canada och där köpte jag den och tog den tillbaka till Sverige. Den har rullat som bröllopsbil sedan den kom till Sverige och blev renoverad i karossen omlackerad 2012.

För att boka denna för er bröllopstransport rekommenderar vi att vara ute i god tid. Bilen är vit som snö utvändigt och invändigt vinröd. 
Den är byggd under den tidsperiod då ägaren till en sådan här bil hade chaufför och själv åkte bak. Därför är det lite extra gott om utrymme, picknickbord, sminkspeglar, fotstöd och en riktigt bekväm soffa. Man får plats 2-3 personer bak beroende på storlek och två personer fram. Bilen är utrustad med modern cd spelare för lite skön musik under resan.

Vad tycker jag om denna bilen?

Jag köpte denna bilen i Vancouver Canada när jag bodde där. Jag träffade även den damen som idag är min fru där, och när vi gifte oss 2001 hade vi naturligtvis Rollsen som transport på vårt eget bröllop. Det finns få bilar som väcker så mycket uppmärksamhet på vägen som denna Rolls Royce. 

OBS Videon nedan är på vår Bentley. En video på Rollsen kommer snart.

Additional Info

  • I trafik: Hela året men körs ej i snö och salt.
  • Passagerare: 3-4 personer. Man åker bäst två bak.
  • Motor: 6cyl, 3,25l 150hk
  • Utrustning: Cd, champagneglas, värmepaket, picknickbord
  • Uthyres: Ja
  • Till salu: Nej
Read 14869 times
Rate this item
(13 votes)

Media

More in this category: Daimler Six »